Karoglan: Uvijek je lijep osjećaj pobjeđivati, prvo poluvrijeme igrači su bili fenomenalni

Foto: Goran Šebelić/Cropix

Nogometaši Hajduka povećali su bodovnu prednost na vrhu svladavši u 16. kolu SuperSport HNL-a na gostovanju Istru 1961 s 2:0, prenosi HRT. 

Pogotke za Bijele postigli su Emir Sahiti (16) i Marko Livaja (90/11m).

– Uvijek je lijep osjećaj pobjeđivati. Kad je dobro, nogomet pripada igračima. I zahvalan sam Bogu da se događaju lijepe stvari, ali ono što ti u nogometu najbitnije je iduća. Ja sam začahuren, zajedno sa stožerom, da ti vanjski utjecaji nemaju dodir s nama, da smo čvrsto na zemlji jer strašno respektiramo ligu i svakog protivnika. I tako se i pripremamo, jer male su razlike, ja to uvijek govorim. Jednostavno moraš svaku utakmicu biti na nivou i to je sudbina trenera Hajduka, rekao je trener Hajduka Mislav Karoglan nakon pobjede u Puli.

Za svaki klub u ligi, trener Hajduka se studiozno priprema, ali nije htio govoriti o sebi.



– Male su razlike i što možeš dati igraču malo, da ga opet ne zagušiš, da to nije previše. Ali mi u stožeru moramo znati sve što je moguće u našim kapacitetima. Onda filtriramo što ćemo dati igračima. Danas u prvom poluvremenu igrači su bili fenomenalni. Rekli smo gdje želimo udariti istru, gdje pokušavamo ući i to je bilo očito. Sve dobro pripada igračima. Mi smo onaj mali alat, što nam je Bog dao talenta za nešto. Ja sam stvarno takav po prirodi i neću nikad promijeniti, objašnjava Karoglan.

Komentari