Klarica: Možemo se boriti sa svima; Šoštarić: Do zadnje minute je bilo neizvjesno

Foto: Ante Cizmic / Cropix

Hrvatska rukometna reprezentacija upisala je prvi poraz na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, u prvom susretu skupine I, drugog kruga EP-a, Francuska je u Kölnu slavila 34-32, prenosi HRT.

– Odlučivali su detalji, nekoliko naših tehničkih grešaka. Imali smo sjajnog Kuzmanovića na golu, šteta da nismo bolje iskoristili njegov odličan dan, žao nam je, ali moramo biti sretni i ponosni. Igrali smo odlično, do zadnje minute je bilo neizvjesno. Par detalja je odlučilo. Idemo dalje, potući se, imamo tri utakmice, nadam se tri pobjede i to je to, rekao je Mario Šoštarić.

– Utakmica je bila jedan, dva do tri razlike, no za Francuze. Mi smo se stalno vraćali, vraćali, na kraju smo u zadnje tri minute došli na gol razlike. Tu smo dobili isključenje i penal, otišli su na dva razlike, to je bilo 30 sekundi do kraja. Nismo zabili gol i oni su zasluženo pobijedili, nas je dosta u utakmici držao Kuzmanović, fantastično je branio. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu i da smo pokazali da se sa svima možemo boriti. Idemo pokušati pobijediti u sljedećoj, da ostanemo u igri za dalje, rekao je Luka Lovre Klarica.



Komentari