KLOPP: Dobili smo teškog suparnika, ali normalno da je ždrijeb ponovljen

Jurgen Klopp / Twitter

Prilične kontroverze i prašinu podigao je premijerni ždrijeb za osminu finala Lige prvaka koji se ponavljao zbog tehničke pogreške koja se dogodila.

– Nakon tehničkog problema sa softverom vanjskog pružatelja usluga koji instruira dužnosnike koji klub može igrati s kojim klubom dogodila se materijalna greška u ždrijebu za osminu finala Lige prvaka, službeno je tada priopćila UEFA, a mnogi klubovi su burno reagirali zbog tog događaja.

Najžešći je u svemu bio madridski Real, koji je naknadno za suparnika dobio PSG, a nezadovoljno su cijelu situaciju komentirali i neki klubovi koji su također ‘lošije’ prošli u drugom nego li prvom ždrijebu.

Među tim klubovima koji su lošije prošli bio je i Liverpool, koji je prvotno dobio Red Bull Salzburg, a u ponovljenom ‘plesu kuglica’ ipak težeg suparnika – Inter. No, trener Liverpoola Jürgen Klopp bio je jedan od rijetkih koji je pozitivno komentirao ove događaje.



– Gledao sam uživo prvi ždrijeb i odmah sam rekao kako nema šanse da ovako ostane. Dogodila se pogreška i morali su ponavljati, rekao je trener kluba koji je u ovom trenutku jedan od glavnih favorita za krunu u Ligi prvaka.

– Ove godine sam prvi put bio na San Siru kada smo igrali protiv Milana u skupini. Sada ću još jednom na taj kultni stadion. Da, dobili smo teškog suparnika i znam da će biti velikih problema izboriti četvrtfinale. Ali, to je takvo natjecanje. Lakog suparnika nismo mogli dobiti, a mi ćemo igrati protiv najjače talijanske momčadi i u ovom trenutku sastava u naletu, završio je Klopp.

Komentari