KLOPP: Mi nismo bili sjajni, Perišić nas je namučio

Liverpool je jučer slavio 2:0 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Intera. Rezultat je to koji veseli njihovog trenera Jurgena Kloppa.

Jurgen Klopp priznao je da njegova momčad nije odigrala bez greške, ali da su ‘napravili dovoljno’ uoči uzvrata koji igraju kod kuće:

– Danas to možda nije bilo sjajno, ali bilo je dovoljno da postignem dva prekrasna gola, rekao je Klopp te istaknuo kako ga veseli rezultat: Stvarno sam sretan.

Nahvalio je Klopp našeg Perišića koji je bio među boljim večeras u porazu Intera:



– Mi nismo bili sjajni, ali za to treba zahvaliti i Interu. Perišić je odigrao čudesnu utakmicu, čak su nam i braniči stvarali neprilike. Samo su dolazili pred naš gol. Ključne su bile zamjene, Firmino nam je donio gol.

Ništa još nije gotovo upozorava njemački strateg:

– Ovo je poluvrijeme, ništa drugo. Tako je to u nokaut fazi. Ne osjećamo se kao da smo na pola puta, bit će nezgodno i moramo biti spremni. Na poluvremenu smo, imamo 2-0. Ne bih rekao dečkima da je posao obavljen da je bilo 2-0 na poluvremenu u bilo kojoj drugoj utakmici.

Istaknuo je Klopp još jednom da ga su ga Perišić i Dumfries namučili:

– Imaju duboku posljednju liniju, dodaju loptu natrag, a zatim odigraju dijagonalne lopte Dumfriesu ili Perišiću pa je to teško obraniti. Ali općenito, nisam bio iznenađen, dobri su i to sada znamo.

Komentari