KLOPP: Ne razmišljam puno o Cityju, igrat ćemo s njima za tri ili četiri tjedna i bit će to prava borba

Trener Liverpoola Jürgen Klopp upozorio je igrače da je momentum “krhki cvijet” te da se ne smiju opustiti nakon što su se potpuno približili Manchester Cityju na vrhu Premier lige.

U zaostaloj utakmici 27. kola engleske nogometaši Liverpoola su u Londonu svladali Arsenal s 2-0 čime su se posve približili vodećem Manchester Cityju.

Sada kada imaju isti broj odigranih utakmica Liverpool za Cityjem zaostaje samo jedan bod.

– Momentum je “najkrhkiji cvijet” na planeti, netko prođe pokraj i stane na njega i gotovo je i onda ponovno moraš raditi ne znam koliko dugo da dobiješ bilo kakvi momentum natrag. Nisam veliki prijatelj s momentumom, samo trebamo proći kroz to, pronaći način kako proći kroz sve u utakmici i onda ćemo vidjeti gdje ćemo završiti na kraju. Teško je, kazao je Klopp na konferenciji za novinare nakon utakmice.



– Ne razmišljam puno o Cityju, to je jedina istina. Znam samo jednu stvar – moramo pobjeđivati jer će i oni pobjeđivati. Proteklih nekoliko godina gurali smo jedni druge do nevjerojatnih razina. Igrat ćemo s njima za tri ili četiri tjedna i bit će to prava borba, zaključio je njemački stručnjak na klupi Redsa.

Komentari