Kramarić odgovorio na kritike o sebičnosti: “Ja sam napadač koji gleda gol”

Foto: Tom Dubravec/Cropix

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Andrej Kramarić progovorio je o komentarima da je sebičan na terenu, što ga prati kroz gotovo cijelu karijeru.

U polufinalu SP-a 2018. godine Andrej Kramarić je povukao i završio udarcem jedan napad Vatrenih iako je Ivan Perišić bio u odličnoj poziciji pred vratima. To se dogodilo kod vodstva Hrvatske protiv Engleske 2:1 pred kraj produžetka, od tada ga prati stigma da je sebičan. Ponekad ga i mediji i navijači znaju kritizirati zbog nekih situacija u kojima je mogao dodati, ali i sam završiti što je i napravio, a što nije toliko čudno za jednog napadača kao što se zna prikazivati.

Eskaliralo je ponovno s Walesom u Splitu kad ga je kritizirao izbornik Zlatko Dalić zbog toga što kod vodstva 1:0 nije proigrao, ponovno, Ivana Perišića, koji je zbog toga vruće reagirao, verbalno i gestikulacijama.

“Ja sam napadač koji gleda gol. To sam izgladio i s Perišićem i s izbornikom, nemam nikakav problem ni s kime u reprezentaciji. Ne bih se htio na to vraćati, niti o tome raspravljati. To je bila situacija kakve se događaju u svakoj nogometnoj utakmici na svijetu. Totalno je nepotrebno trošiti vrijeme na tu temu. Pogotovo što smatram, a i drugi su smatrali, da sam bio najbolji igrač utakmice i dao sam predivan pogodak. Cijela ta priča bila je potpuno nepotrebna”, kazao je za Sportske novosti.



Komentari