Legendarni tenisač se vratio na teren nakon godinu dana: Planira nastupiti na Australian Openu

Foto: Facebook

Španjolski tenisač Rafael Nadal (37) vratio se na teren nakon gotovo godinu dana pauze. Nije igrao tenis od siječnja ove godine, kad je nastupio na Australian Openu. Od tad je imao dvije uzastopne ozljede kuka. Planira nastupiti na Australian Openu sljedeće godine, a prva postaja mu je turnir u Brisbaneu, gdje je u četvrtak trenirao.

Opis fotografije nije dostupan.

Nadal je već ranije najavio da će se nakon 2024. godine najvjerojatnije oprostiti od tenisa. “Ne znam kakav ću biti, ne znam što očekivati, ali nije me ni briga”, rekao je ranije ovog mjeseca. “Nadam se da ću se zabaviti i biti kompetitivan”, dodao je španjolski tenisač, piše Index.hr.

NADAL NAJAVIO KRAJ KARIJERE! Sjajni Španjolac neće igrati na ovogodišnjem Roland Garrosu: ‘Stavio sam točku na ovaj dio karijere’



Nadal je donedavno bio igrač s najviše osvojenih Grand Slam naslova u povijesti, ima 22 titule. No prestigao ga je Novak Đoković, koji je osvojio 24 Grand Slama i trenutno drži naslov najboljeg tenisača svih vremena. Roger Federer je osvojio 20 Grand Slamova.

Komentari