Lewandowski u Realu: Dogovor je već pao?

wiki

Iako je do ljetnog prijelaznog roka ostalo više od osam mjeseci, španjolski AS objavio je kako su u madridskom Realu već osigurali veliko i zvučno ime.

Svjesni svoje (teške) financijske situacije, u kojoj više nije moguće samo tako bacati novac, pa makar bila riječ i o Erlingu Haalandu, koji bi im svakako bio prvi vrhu liste željenih pojačanja, ali kako će se za njega utrkivati i Manchester City te PSG, moguće čak i Newcastle, u Realu su se ipak okrenuli puno realnijoj, ali ništa manje atraktivnoj opciji – dovođenju poljskog napadača Roberta Lewandowskog.

I Poljak smatra da bi dolazak u Real Madrid bio sjajan način da okonča svoju iznimno uspješnu karijeru. Španjolski AS tvrdi kako bi poljski napadač radije potpisao za Real Madrid umjesto bilo kojeg drugog kluba koji bi mu mogao pokucati na vrata, prenosi tportal.

I zato se očekuje kako će Lewandowski sljedećeg ljeta zatražiti transfer iz Bayern Münchena. Želi novi izazov u Europi, nešto dalje od Bundeslige, gdje je dominirao 12 sezona. U 339 utakmica za Bayern, Poljak je zabio 307 golova, dok je u 187 utakmica za Borussiju iz Dortmunda postigao 103 gola.



Još tijekom prošlog ljetnog prijelaznog roka šuškalo se da je poljski napadač blizu odlaska iz Bayerna. Saada je situacija drugačija, jer Lewandowskom u ljeto 2023. godine prestaje ugovor s Bayernom i zato će Bavarci početi primati ponude, kako bi unovčiti svoje igrače, a ne a ne da im se dogodi da odu besplatno. Jer posve je jasno da Lewandowski nema namjeru potpisati novi ugovor s bavarskim klubom.

 

Komentari