Lijep potez: Iz Dinama nakon finala čestitali Daniju Olmu

Foto: Twitter

Nakon što je osvojio Ligu nacija sa španjolskom reprezentacijom, Daniju Olmu stigle su čestitke sa svih strana. Među mnogobrojnim čestitkama istaknula se ona koju je uputio njegov bivši klub, Dinamo.

“Čestitamo našem bivšem igraču Daniju Olmu koji je sa Španjolskom osvojio Ligu nacija”, napisali su iz Dinama uz fotografiju Olma u dresu španjolske nogometne reprezentacije.

Da podsjetimo, Olmo, koji je karijeru započeo u Barceloni, pridružio se Dinamu kao tinejdžer 2014. godine i ostao u klubu sve do 2020. godine, kada prelazi u Leipzig. Za Dinamo je odigrao 124 utakmice, postigao 34 i asistirao za 28 golova.

Olmo je, inače, ostao u sjajnom sjećanju hrvatskim navijačima, a gestom je oduševio i nakon finala Lige nacija, kada je tješio naše reprezentativce, koji su bili utučeni nakon što su izgubili na penale.



“Jako sam sretan zbog velike pobjede, zbog trofeja. Pričao sam s bivšim suigračima nakon utakmice, posebno s Majerom, koji je jedan od tragičara. Rekao sam mu da treba dignuti glavu i samo tako dalje, bit će puno bolje”, kazao je Olmo nakon utakmice.

Komentari