‘LIVAJA MI NEDOSTAJE’ Petković: Oni koji su ga vrijeđali nisu pravi navijači. Ne vjerujem da bi i moja reakcija bila drugačija

Foto: Twitter

Napadač Bruno Petković na novoj pres konferenciji hrvatske nogometne reprezentacije osvrnuo se na Marka Livaju, koji je napustio reprezentaciju nakon verbalnog okršaja s navijačima u Rijeci.

“Naravno da mi Livaja nedostaje, on i ja smo dobri već dulje vrijeme. Takav igrač nedostaje svakoj ekipi”, kazao je Petković, dodajući da trebamo to što se dogodilo ostaviti iza sebe što prije. “Za dobrobit odnosa između sjevera i juga. Trebaju nam dobri odnosi između navijača, ali oni koji su to napravili su nenavijači”, dodao je.

Upitan je potom kako bi on reagirao da su njega verbalno napali navijači.

“Ne vjerujem da mi moja reakcija bila drugačija. Rekao bih osobi koja se tako ponaša da se udalji i napusti tribine. U nogometu se nakupi dosta toga, puno je emocija”, kazao je, zaključivši da je Livaja donio odluku za koju on misli da je ispravna i da ju on podržava.



O transferu u Tursku
Također, Petković je demantirao turske medije, koji su ranije objavili da je napadač Dinama dogovorio prelazak u Trabzonspor.

“Ništa nije dogovoreno, nisam o tome s njima ni pričao, sve u svoje vrijeme”, kazao je.

Komentari