Livaković odlazi iz Dinama? Modrima se javio ‘mag za transfere’

Facebook

Prema najnovijim informacijama, vratar Dinama Dominik Livaković vjerojatno će nakon osam godina napustiti Dinamo. Za Livakovića su zainteresirani turski Galatasaray i španjolski Villarreal, ali čini se da je u ovom trenutku bliže odlasku u Tursku.

Turski medij Ahaber piše da su u Istanbulu za dovođenje Livakovića angažirali posebnog čovjeka, turskog maga za transfere koji se već dokazao u ranijim poslovima Galatasaraya. “Erden Timur, dopredsjednik kluba, u kontaktu je s Livakovićem i Dinamom. Timur ne želi izgubiti borbu za Livakovića nakon što se u nju uključio i španjolski klub”, piše Ahaber i navodi da Galatasaray vidi Livakovića kao nasljednika 36-godišnjeg Fernanda Muslere.

Podsjetimo, Livaković je u Dinamo došao 2015. godine iz NK Zagreba i od tada je postao jedan od ključnih igrača momčadi. Sjajni nastupi u Dinamu osigurali su mu status prvog vratara hrvatske nogometne reprezentacije, s kojom je 2022. osvojio broncu na SP-u u Katru, a upravo on je bio jedan od najvećih junaka izbornika Zlatka Dalića, prenosi Direktno.hr.



Komentari