LIVNO POKAZALO VELIKO SRCE! Tisuće na dočeku Dalića: ‘Iz malenog Livna došao sam na vrh svijeta’

Foto: Cropix

Trofejnog izbornika koji je je Hrvatskoj u četiri godine donio rusko srebro i katarsku broncu, danas dočekuje njegovo rodno Livno. Velika fešta počela je od 16 sati na livanjskom Trgu kralja Tomislava, a fanove omiljenog izbornika zabavljat će Mate Bulić, Dražen Zečić, Jole, Alen Nižetić i drugi.

“Dobro večer svima. Veliko vam hvala na emocijama i strasti koju pokazujete meni i hrvatskoj reprezentaciji. Hvala svima koji podržavaju reprezentaciju u Bosni i Hercegovini i regiji. Hvala i ljudima koji su ovo organizirali i mojim prijateljima glazbenicima koji su opet ovdje u Livnu. Ja sam ponosan i sretan po tko zna koji put” rekao je Dalić pred svom rodnom gradu.

Ponosan na svoj grad
Još jednom je naglasio koliko je ponosan što je iz Livna: “Mogu vam biti primjer. Pošao sam iz Livna, maloga mjesta, bio sam nitko i ništa, ali vjerovao sam u sebe. Uvijek možete ostvariti svoje snove ako se tako ponašate, nikad nemojte odustati! Cijelim putem ponosno sam isticao da sam došao iz Livna i nikad me nije bilo sram to reći!”

“Na svakom dočeku vidim puno mladih ljudi, puno djece u dresovima, to je velika stvar. Mladi ljudi mogu prepoznati primjer igrača hrvatske nogometne reprezentacije. Oni su sve u životu napravili, zaradili novce, ali kada igraju za Hrvatsku dođu s velikom strasti i emocijom. Dragi Bog ih uvijek nagradi, zato moji dragi mladi ljudi, vjerujte i sve se može napraviti.”



“Iz malenog Livna došao sam na vrh svijeta. Budite vjerni, domoljubi, uporni i vjerujte u sebi. Želim da iz Livna ode poruka ljubavi, mira, tolerancije i poštenja prema svakome. Nikad nisam poslao lošu poruku. Štogod sam rekao, tako mislim i tako živim. Mi to moramo raditi, samo tako možemo zajedno svi!”

Za kraj je poručio: “Štogod govorim, govorim iz srca. Nekima to smeta, nekima to nije pravo. Sada kada vidim vas ovdje, samo mi dajete snagu da još jače govorim i još jače vjerujem! Hvala vam na ovome, ponosan sam i sretan. Bili su dočeci u Zagrebu, Varaždinu i Splitu, ali ovaj je za mene poseban, ovo je moje Livno. Uvijek se ovdje rado vraćam, nema većeg ponosa i časti nego biti izbornik Hrvatske. Voditi ovu reprezentaciju na velika natjecanja i na kraju reći da sam iz Livna… hvala vam!”

Pogledajte VIDEO

 

Komentari