Lovren bio nadomak transfera, iznenada ga prekrižili: ‘Prestar i nema energiju’

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Dejan Lovren lako je mogao promijeniti ligu, državu. No na kraju se nije dogodilo. Presudio je poznati trener koji nije dozvolio angažman Hrvata. Ovako ide priča…

Naime prema pisanju turskih medija, Dejan Lovren se spominjao kao moguć transfer u turski Bešiktaš. Fernando Santos, koji se trenutno nalazi na klupi turskog velikana, zajedno s pojedinim članovima Uprave, nije bio za tu opciju. U kontekst prijelaza u njegovu momčad se spominjao i Samuel Umtiti, no za oba igrača, ustvrdili su da su “prestari i nemaju potrebnu energiju”.

Navodno je Lovren čak bio i na razgovoru s predstavnicima kluba i svojim trenutnim klubom Lyonom. Činilo se da pregovori protječu dobro, ali onda je transfer stopirala Uprava zajedno s trenerom. Navodno je većina članova Uprave stavila „veto“ na ovaj transfer zbog ranije navedenog razloga, prenosi Dnevno.hr.

Twitter

Lovren kao tema

Podsjećamo, Lovren je prošle sezone u Lyon prešao iz ruskog Zenita u transferu vrijednom 2 milijuna eura. Ove sezone je za francusku momčad upisao 10 nastupa.



Trenutna vrijednost bivšeg reprezentativca Hrvatske prema Transfermarktu iznosi 2 milijuna eura. Podsjećamo, Lovren je od 2006. do 2010. godine nosio dres Dinama. Dio tog vremena odradio je na posudbi kod Intera iz Zaprešića, a potom je igrao za Lyon, Southampton, Liverpool. Čak šest godina igrao je za Redse, u tom periodu upisao je i pet golova u Premier ligi.

Prije nekih godinu dana oglasio se objavom da napušta hrvatsku reprezentaciju nakon što je osvojio broncu u Dohi. Nije igrao na završnom turniru Lige nacija gdje je Hrvatska osvojila srebro.

Neugodna pljuska za Hrgovića: Ostao je bez meča karijere, ništa od velike prilike

Komentari