Lože stvari zadesile suigrača bivšeg Vatrenog: Dobio otkaz zbog zabranjene aplikacije, svi su u čudu

Foto: Twitter

Loše vijesti stigle su danas za Emirhana Delibaşa (21), suigrača bivšeg hrvatskog reprezentativca Ante Rebića u redovima Bešiktaša. Naime, njemu je uručen otkaz iz nadasve bizarnog razloga.

Turski mediji navode kako je Delibas otvorio profil na jednoj aplikaciji za upoznavanje na internetu. Naveo je o sebi najosnovnije podatke. koliko je visok, da nije pušač i da je aktivni sportaš, ali čini se da istanbulskom velikanu to nije najbolje sjelo.

“Sporazumno smo raskinuli ugovor s Emirhanom Delibasom. Želimo mu uspjeh u daljnjoj karijeri. Pozdrav, Bešiktaš JK”, naveli su iz redova Bešiktaša za kojeg je Delibas igrao od 2020. godine i dosad je upisao jedan nastup za seniorsku momčad.

Lažni profil?

Povodom cijele bizarne situacije oglasio se i sam nogometaš: “Želio bih se oglasiti zbog glasina koje kruže, to je laž netko je napravio lažni profil. I želio bih izjaviti da moja lojalnost mom timu ne može biti upitna.”

“Bešiktaš je odgovornost za mene, vaša ljubav i podrška uvijek su bili moja najveća motivacija”, dodao je igrač, ali to mu nije pomoglo da se spasi otkaza, prenosi Dnevno.hr

Iako nije službeno navedeno, navodno je ‘zabranjena aplikacija’ zbog koje je dobio otkaz Tinder. Zbog ovakvog poteza mnogi su u Turskoj ostali u čudu, a neki vjeruju kako su Delibasu samo tražili bilo kakav razlog da ga udalje od momčadi i tako maknu s platne liste.

Tucak nakon zlata na SP: ‘Možemo biti ponosni svi zajedno’

Komentari