Luka Modrić napušta Real? Već se nagađa koji će to novi klub biti: ‘Dosta mu je čekanja’

Foto: Twitter

Pobjedom protiv Girone Real Madrid se vratio na vrh ljestvice, dok je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, cijelu utakmicu promatrao s klupe. Ove sezone, Modrić sve više dobiva sve manju minutažu pod vodstvom Carla Ancelottija, rijetko počinje u početnom sastavu.

Španjolska Marca, opisujući situaciju Luka Modrića u utakmici protiv Girone i njegovu prisutnost na klupi, započela je rečenicom: “Postavlja se pitanje što se događa s Modrićem.”

Sve češće se spominje mogućnost Modrićevog odlaska iz Real Madrida tijekom zimskog prijelaznog roka. Već ljetos je bilo interesa iz Saudijske Arabije, a sada su se pojavile informacije o potencijalnom transferu u MLS, konkretno u Inter Miami, gdje je i Lionel Messi.

Predrag Mijatović, legendarni crnogorski nogometaš i prijatelj Luke Modrića, komentirao je tu situaciju.



– Modrić je imao ponudu iz Saudijske Arabije, no odlučio je ostati. Postoji interes iz Sjedinjenih Američkih Država, s više klubova koji su se javili, a jedan posebno. Messi je izrazio svoj interes za to. Nedavno je Luka sreo Davida Beckhama u Hrvatskoj i zajedno su ručali – rekao je, prenosi Večernji.

Komentari