Manchester United na Old Traffordu uvjerljivo slavio protiv Evertona

Foto: Twitter

U prvom ogledu 30. kola engleske Premier lige nogometaši Manchester Uniteda su na svom Old Traffordu bili bolji od Evertona te su slavili 2:0.

U prvom poluvremenu, po prikazanoj igri, Manchester United je trebao imati prednost od nekoliko pogodaka, ali se na odmor otišlo tek s 1:0. Nakon što je Antony pogodio okvir vrata te su domaći igrači promašili brojne prilike, u 36. minuti je Manchester United ipak poveo.

Vrlo lijepa akcija zaključena je britkim udarcem McTominayja na koju nije mogao reagirati vratar Evertona Pickford.

U nastavku utakmice Everton je žestoko stisnuo domaćina te je prijetio izjednačenjem, no pogodak se dogodio na drugoj strani. Nakon pogreške Colemana u 71. minuti konačnih 2:0 je postavio Martial nakon asistencije Rashforda.



Bio je ovo prvi poraz Evertona nakon niza od četiri ligaške utakmice u kojima je jednom pobijedio i tri puta remizirao. Manchester United je u ovom trenutku treći na ljestvici. Everton je i dalje blizu opasne zone ispadanja, na 16. mjestu.

Tijekom subote još će igrati Aston Villa – Nottingham Forest, Brentford – Newcastle, Fulham – West Ham, Leicester – Bournemouth, Tottenham – Brighton, Wolverhampton – Chelsea te Southampton – Manchester City. Kolo će završiti u nedjelju utakmicama Leeds – Crystal Palace i Liverpool – Arsenal.

Komentari