Mandžukić se pojavio bez kose u FIFA-i 21, izgleda neprepoznatljivo

Twitter

Popularna nogometna simulacija FIFA 21 zarađuje milijune, a programeri EA Sportsa svake godine se bar pokušaju potruditi da igricu naprave što boljom.

Na FIFA-i 21 moguće je igrati i s Dinamom, a na igrici je i veliki broj hrvatskih nogometaša. Najbolju ocjenu od hrvatskih nogometaša ima Luka Modrić (87), a do jučer nije bilo Marija Mandžukića.

Mandžukić je prošle sezone igrao za Al-Duhail, klub koji ne postoji u spomenutoj simulaciji i tako da igrači nisu bili u mogućnosti upravljati s jednim od najboljih hrvatskih nogometaša svih vremena.

Bivši napadač hrvatske reprezentacije prije nekoliko dana je potpisao za Milan i na velika vrata se vratio u Europu s 35 godina, a pojavio se i u FIFA-i 21 u novom ažuriranju, ali navijači širom svijeta ismijavaju programere megapopularne simulacije zbog Mandžukićevog izgleda.Mandžukić u FIFA-i 21 izgleda neprepoznatljivo, ostao je bez kose i ne postoji niti jedan kriterij po kojem bi usporedili sjajnog hrvatskog nogometaša u realnom svijetu.

Ovakva glupost nije novost u EA Sportsu koji zna promašiti s izgledom nogometaša, a oni se ponekad i javno pobune pa se njihov izgled popravi. Hoće li vratiti starog Mandžukića u igricu? Vrijeme će pokazati, prenosi Gol.dnevnik.hr 

 

Komentari