Mario Kovačević više nije trener Varaždina, mora se posvetiti zdravlju: Evo tko će ga zamijeniti

ZELJKO HAJDINJAK Cropix

Trener Varaždina Mario Kovačević privremeno će napustiti klub jer zbog svojeg zdravstvenog stanja mora na operaciju. Sportski direktor kluba Nikola Šafarić u međuvremenu će preuzeti privremenu ulogu glavnog trenera jer je direktno uključen u rad ekipe.

“NK Varaždin i trener kluba Mario Kovačević zajednički obavještavaju javnost o neophodnom napuštanju trenera s pozicije glavnog trenera seniorske ekipe radi operativnog zahvata kojem će se podvrgnuti nadolazećeg tjedna”, započeli su objavu iz NK Varaždina.

“Naš dugogodišnji trener privremeno će napustiti svoje trenerske dužnosti kako bi se u potpunosti posvetio ozdravljenju i oporavku od medicinskog postupka koji zahtijeva njegovu potpunu predanost i pažnju”, kazali su.

Nikola Šafarić bit će privremeni trener
“Njegova posvećenost klubu tijekom godina zaslužuje našu iskrenu podršku u ovom razdoblju, a klub će nastaviti pružati svu potrebnu podršku Mariu i njegovoj obitelji tijekom procesa oporavka kako bi omogućili što brže ozdravljenje i potpuni nastavak povratak radu u nogometu”, objasnili su iz varaždinskog kluba.



“U međuvremenu, sportski direktor kluba Nikola Šafarić kao osoba direktno involvirana u rad ekipe s najboljim poznavanjem iste, preuzeti će ulogu privremenog glavnog trenera. Uz Šafarića, njegov prvi pomoćnik u nadolazećem periodu bit će dosadašnji trener kadeta kluba – Dino Kresinger”, istaknuli su iz kluba.

“Klub još jednom želi treneru Mariu Kovačeviću brz i uspješan oporavak, a medije i navijače molimo za razumijevanje i podršku u ovom izazovnom razdoblju”, objavio je Varaždin.

Komentari