Mirjana Hrga oglasila se nakon Skupštine Dinama: ‘Ustani Bandiću, vrati se Mamiću’

Foto: Boris Kovacev/Cropix

U ponedjeljak je održana Skupština Dinama na kojoj su izabrani članovi Nadzornog i Izvršnog odbora, a cijelu situaciju na svom Facebooku komentirala je poduzetnica Mirjana Hrga.

Sedam mjeseci nakon prekida Skupštine kluba u hotelu Sheratonu, održana je nova Skupština u ponedjeljak, na kojoj se struja koja podržava Damira Zorića (poznata kao tzv. mamićevci) nije pojavila, ili barem veći dio te struje nije sudjelovao.

U ponedjeljak se u 18 sati odvijala Skupština Dinama i nakon glasanja o prijedlogu Barišića izglasani su članovi Izvršnog i Nadzornog odbora.

Gregurić nahvalio Mamića
Franjo Gregurić smatra da ni nakon nove Skupštine nisu gotove podjele u Dinamu.



Je li ovo konačni Mamićev kraj?

“Bit ću iskren – koliko je Mamić napravio štete, uglavnom sebi svojom glupošću, radom, ponašanjem, on je imao odličan nos kad se radilo o izboru i prodaji igrača, to nitko nije kvalitetnije radio od njega i bojim da će se teško naći netko tko tako to radi”, dodao je Gregurić.

Situaciju oko Dinama i recentne Skupštine na svom Facebooku komentirala je i poznata novinarka Mirjana Hrga.

Hrga o Skupštini i Mamiću
“Kad vidim kako ide Zagrebu i što se događa u Dinamu, ne bih se iznenadila da jedan dan u glavnom gradu osvanu grafiti: ‘Ustani Bandiću’ – ‘Vrati se Mamiću”, napisala je.

Za one koji će se poigravati s ovim statusom lagani podsjetnik: ja sam se najužasnije konfrontirala s Bandićem; ja nisam ona koja je od Mamića uzimala pare.

Ali nisam glasala ni za zagrebačke aktiviste (politika je jedno, a aktivizam drugo), niti mi se sviđa da itko slabi klub koji je i ostat će – više od kluba”, stoji u objavi.

 

Komentari