Mirko Barišić priprema hitne promjene: Dinamo objavio tko će nadalje voditi klub

Foto: Goran Mehkek/CROPIX

Dan nakon burne Skupštine GNK Dinamo, klub nastavlja sa svojim radom, a Mirko Barišić, predsjednica Uprave Vlatka Peras i član Uprave Dario Šimić, vode isti do daljnjeg.

Ono što će pokrenuti pretpostavljamo novu lavinu je najavljena promjena Statuta kluba, koju je najavio Dinamo u svojoj objavi na web stranicama kluba.

Podsjetimo, jučerašnja Skupština prekinuta je zbog nedostatka kvoruma uslijed napuštanja sjednice od strane takozvane Mamićeve struje, a sve je epilog borbi oko prevlasti u klubu u proteklih par mjeseci između Mirka Barišića i Zdravka Mamića, piše Dnevno.hr

Kreću promjene

Iz Dinama su na klupskim stranicama objavili tko će voditi Dinamo u narednom razdoblju.



“Redovita Skupština GNK Dinamo prekinuta je zbog nedostatka kvoruma napuštanjem dijela članova Skupštine. Skupština dalje nije mogla donositi pravovaljane odluke te je Sjednica prekinuta. Klub će do daljnjega voditi predsjednik Mirko Barišić, predsjednica Uprave Vlatka Peras i član Uprave Dario Šimić.

Bez obzira na današnju situaciju klub će nastaviti sa svojim radom. Predsjednik kluba Mirko Barišić najavio je izmjene i dopune Statuta kluba.

Klub i dalje ima kontinuitet rada i ima osobe ovlaštene za zastupanje i vođenje poslova.

Predsjednik Barišić u primjerenom će roku sazvati Skupštinu čim procijeni da su za to stečeni uvjeti”, napisali su iz GNK Dinamo.

Komentari