MLADA SPORTAŠICA (26) PRONAĐENA MRTVA! Ovo je sve šokiralo: Smrtonosni otrov stigao je preko interneta

Foto: twitter

Beth Matthews (26), uspješna jedriličarka i blogerica o mentalnom zdravlju, umrla je nakon konzumiranja otrovne supstance dok je bila u psihijatrijskoj bolnici.

Nakon što je uzela supstancu, doživjela je srčani zastoj te je odmah prevezena u bolnicu. Malo prije 16 sati proglašena je mrtvom u bolnici Wythenshawe. Talentirana jedriličarka iz Cornwalla natjecala se u Fastnet utrci sa samo 15 godina

Veći dio života patila je od psihičkih problema, a u travnju 2019. pokušala je samoubojstvo i pretrpjela teške ozljede nakon čega je počela pisati blogove o vlastitom mentalnom zdravlju kojima je stekla brojne sljedbenike na društvenim mrežama, piše Dnevno.hr

Otrov zbunio liječnike
Smrtonosni otrov stigao je preko interneta: “Na odjel je dostavljen paket koji je pred nama otvorila i konzumirala. Unutar paketa nalazio se mali plastični spremnik s poklopcem na navoj. Matthews je osoblju rekla da se u spremniku nalazi proteinski prah” riječi su mrtvozornika.



Bethina majka Jane svoju je kćer opisala kao osobu s nevjerojatnim karakterom koja je osvijetlila živote onih koje je upoznala. Na društvenim mrežama je napisala:

¨ Moja kći uspjela je pomoći onima koji su joj se obratili nakon čitanja njenog bloga, bila je brižna i inteligentna. Također je voljela sport i bila talentirana jedriličarka.”

*Savjetodavnu pomoć suicidalne i depresivne osobe mogu dobiti na više mjesta. U Republici Hrvatskoj postoji nekoliko brojeva telefona za psihološku pomoć:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida: 01/2376470 (radi od 0 do 24 sata)

Plavi telefon: 01/4833888 ([email protected])

Psihološki centar TESA: 01/4828888 ([email protected])

 

Komentari