Modrić definitivno odlazi iz Reala? Šuškanja su sve glasnija: Evo tko će naslijediti dres broj 10

Foto: Twitter

Priče o odlasku Luke Modrića iz Reala nikad nisu bile glasnije, a Španjolci iz dana u dan daju sve više informacija prema van. Imaju i novu teoriju o njegovom odlasku.

“Luka Modrić morat će napustiti Real Madrid na kraju ove sezone, a dres s brojem 10 koji nosi hrvatski veznjak naslijedit će Kylian Mbappe” piše Mundo Derpotivo.

Mbappe je najavio odlazak iz PSG-a nakon 7 godina. Na Park prinčeva došao je 2017. za 160 milijuna eura, a napustiti će ga kao najbolji strijelac u klupskoj povijesti, ali odlazi besplatno.

Foto: Facebook

Broj 10 će postati slobodan

Mundo zatim dodaje: “Bit će to dres s brojem 10, koji trenutačno pripada Modriću. Broj će u ljeto postati slobodan budući da Modriću istječe ugovor s 30. lipnjem, a produljenje ugovora nije dio planova kluba.”



Jasan je to potez Reala koji bi s 10 na leđima Mbappe imao velike koristi od samog marketinga i prodaje dresova. Pitanje je samo gdje će Modrić nastaviti karijeru i na koji način će otići iz Reala.

Kraljevski klub nije poznat po dobrim oproštajima od svojih klupskih legendi pa se nadamo da će s Modrićem priča biti drugačija i da će dobiti grandiozni oproštaj kakav i zaslužuje,

Srpski pjevač se uveliko druži s Lukom Modrićem: ‘On je veliki brat, veliki prijatelj i veliki drug’

Komentari