Napadač PSG-a progovorio o propalom transferu u Real

Twitter

Kylian Mbappe napadač PSG-a bio je glavna zvijezda posljednjih dana ljetnog prijelaznog roka, danima se pisalo o njegovom odlasku u madridski Real, a onda je sve propalo.

Florentino Perez prosipao je žuč, vlasnici PSG-a su se naslađivali, Mbappe je samo strpljivo radio i šutio, a onda je u razgovoru za radijsku postaju RMC Sport sve konačno otkrio.

“Ovog ljeta zatražio sam odlazak iz kluba, jer u tom trenutku nsam htio produžiti ugovor. Želio sam da klub dobije odštetu s kojom bi mogli pronaći kvalitetnu zamjenu”, kazao je Mbappe.

Čini se kako je ovim riječima poručio čelnicima PSG-a da je njegov odlazak u Real Madrid neizbježan, kao i to da će otići bez eura odštete, ali ne svojom voljom. Već zato što je na njegovom ostanku inzistirao predsjednik PSG-a, Nasser Al-Khelaifi koji ga nije želio pustiti u Madrid.



Mbappe, koji će u prosincu ove godine napuniti 23 godine, uvjerava kako je svoj zahtjev za transferom poslao dovoljno rano, kako bi klub imao dovoljno vremena da pronađe kvalitetnu zamjenu.

 

 

Komentari