Njemački mediji ponovno razapeli Neuera zbog pjevanja Thompsonove pjesme. Evo kako im je odgovorio

Uoči uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka između Bayerna i Chelseaja njemački mediji ponovno su udarili po Manuelu Neueru, reprezentativnom vrataru koji je tijekom ljetovanja na hrvatskoj obali “uhvaćen” kako pjeva Thompsonovu pjesmu “Lijepa li si”.

Nijemci Thompsona i svu njegovu muziku vide kao nešto fašističko, ekstremno desničarsko, pa su zato raspalili drvlje i kamenje po njemu. U razgovoru s novinarima dobio je pitanje zašto se nije ranije oglasio po tom pitanju Neuer je kratko i direktno odgovorio.

“Nije me briga što drugi traže i očekuju od mene. Uživao sam u odmoru. Kada sam se vratio u klub nitko me nije ništa pitao ni komentirao. Umjesto toga su mi pružili ruku i nastavili smo radit”, kazao je Nijemac.

On i Bayern izborili su četvrtfinale Lige prvaka nakon još jedne uvjerljive pobjede protiv Chelseaja (4:1). Za ulazak u polufinale Bavarci će se boriti protiv Barcelone već idućeg tjedna u Lisabonu.



Podsjetimo, završnica Lige prvaka se igra u glavnom portugalskom gradu i to samo na jednu utakmicu. U sljedeća dva tjedna dobit ćemo novog prvaka Europe, piše Gol.hr.

Komentari