Novi izazovi u karijeri! Bivši Vatreni pronašao novi posao: Pogledajte o čemu se radi

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Nedavno je organizirao oproštajni party u svojoj Slavoniji, a sad ima nove izazove u planu. Danijel Pranjić ne miruje, to je sigurno, već ima novi posao.

Naime, bivši hrvatski reprezentativac vratio se na Cipar, tamo gdje je poznato igračko i trenersko ime, preuzeo je klub iz druge lige. Achyronas Onisilos iz grada Sotire novi je izazov za Hrvata.

Dakle, nakon što nije uspio spasiti Slobodu iz Tuzle od ispadanja iz prve lige, bivši Vatreni nije dugo bio bez posla. Novi je angažman pronašao u ciparskom nogometu, gdje je proveo jedan dio igračke, ali i trenerske karijere.

Zna sve o novom klubu
“Brzo smo se dogovorili. Poznat mi je klub, znam kako se tamo radi. Uvjeti su dobri i jedva čekam da počnem s radom. Sa sobom vodim kondicijskog trenera Stipu Dajakovića, a vrlo brzo na Cipar će stići i nekoliko novih igrača. Jedan je od njih i Domagoj Ninčević”, otkrio je Pranjić u razgovoru za 33515.net.



Pranjić se nedavno oprostio od igračke karijere u svojoj Orahovici. Tri godine nakon završetka karijere održao je oproštajnu utakmicu na kojoj su se okupila brojna poznata lica iz svijeta nogometa, a sve je imalo humanitarni karakter. Stigli su Olić, Klasnić, Kranjčar, Ćorluka i mnogi, mnogi drugi.

Kao što je poznato, Pranjić je u nogometnoj karijeri nosio dres Dinama, Heerneveena, Bayerna, Sportinga. U svakom slučaju, pamtit će se njegove igračke zasluge, a polako gradi i trenersku karijeru.

 

Komentari