Novi poraz Real Madrida, ali i veliki dan za Luku Modrića!

Foto: Twitter

U sklopu 20. kola španjolskog prvenstva, momčad Ancelottija pretrpjela je treći poraz ove sezone.

Treći poraz ove sezone pretrpjeli su igrači Real Madrida ove nedjelje na gostovanju kod Mallorce (1:0) u sklopu 20. kola španjolske La Lige. Jedini pogodak na susretu autogol je Nacha Fernandeza u 13. minuti koji je u zračnom duelu s Vedatom Muriqijem glavom pogodio vlastitu mrežu, prenose Sportske novosti.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Momčad Carla Ancelottija mogla je izjednačiti u 59. minuti, ali je Predrag Stojković pročitao namjeru Marca Asensija iz kaznenog udarca. Luka Modrić igrao je od 64. minute, a talijanski strateg na klupi Reala nije na raspolaganju imao Karima Benzemu i Edera Militãa (obojica zaradili ozljede u prošlom kolu protiv Valencije).



Novi problemi za Madriđani dogodili su se neposredne prije utakmice kad se na zagrijavanju lakše ozljedio i prvi vratar Thibaut Courtois pa je među vratnice po peti put ove sezone stao 23-godišnji Ukrajinac Andriy Lunin. Ulaskom s klupe, Modrić je upisao 439 službeni nastup za Real te je preskočio Cristiana Ronalda na 18. mjestu po broju nastupa za klub.

Između ostalog, na vječnoj listi upisanih nastupa u konkurenciji stranih nogometaša skočio je na četvrto mjesto. Više nastupa od njega imaju samo trojica: Benzema te brazilski duo Marcelo i Roberto Carlos. Pobjedom protiv Seville u kasnijem terminu, Barcelona ima priliku pobjeći na osam bodova prednosti.

Komentari