NOVI PROBLEM PRED KAUBOJIMA Još jedan reprezentativac pozitivan na koronu

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Novi problem je pred vratima naše selekcije. Brzi antigenski test kao uvod u PCR prije utakmice pokazao je da je pozitivan na COVID 19 i naš vratar Mate Šunjić. Taj test nije službeni, trebat će pričekati PCR testiranje za konačni zaključak, ali vjerojatnost da je Šunjić pozitiva je velika. Tako bi na gol protiv Crne Gore trebali bude li sve OK Pešić i Kuzmanović.

Novi problem je pred vratima naše selekcije. Brzi antigenski test kao uvod u PCR prije utakmice pokazao je da je pozitivan na COVID 19 i naš vratar Mate Šunjić. Taj test nije službeni, trebat će pričekati PCR testiranje za konačni zaključak, ali vjerojatnost da je Šunjić pozitiva je velika. Tako bi na gol protiv Crne Gore trebali bude li sve OK Pešić i Kuzmanović, piše Jutarnji.

Nijemce pomeo COVID 19
Nijemce je prije utakmice s Poljskom u posljednjem olu u skupini pomeo COVID 19. Čak je 7 igrača pozitivnih, pa je Njemačka pred taj susret spala na samo 14 igrača među kojima je jedan jedini vratar Johhanes Bitter. Zaraženi su Wolff, Hafner, Kastening, Mertens, Witzke, Klimpke i Schiller. Može li se govoriti o regularnom Euru procijenite sami.

I Konan pozitivan
I Francuzi imaju problema s COVID 19. Pozitivan je nakon skupine u Szegedu Carl Konan. Tako je Francuska uoči starta drugog kruga ostala bez glavnog obrambenog igrača. Uz Fabregasa sada je ostao tek Tournat, jer od starta zbog ozljede nema ni Luke Karabatića.



 

Komentari