‘OČEKIVAO SAM VIŠE’ Bjelica: Srbi su došli biti svjetski prvaci. Ovo je bilo poražavajuće

Foto: Marko Mrkonjic/ Cropix

Uz sjajnu igru u drugom poluvremenu nogometaši Brazila svladali su Srbiju 2:0 (0:0) u utakmici prvog kola skupine G Svjetskog prvenstva.

Južnoamerikanci su dominirali tijekom cijeloga susreta, a Srbi, koji su u Katar stigli na krilima dobrih rezultata u posljednje vrijeme, nisu oduševili prikazanim na terenu. Razočaran nastupom srpske reprezentacije bio je i Nenad Bjelica, trener i stručni komentator HRT-a, prenosi Direktno.

“Poražavajuće je kako je odigrala Srbija, očekivao sam puno više. S obzirom na to kako su igrali u kvalifikacijama, s obzirom na to kakve igrače imaju, ali i s obzirom na to kako su najavljivali ovo natjecanje. Oni su došli biti svjetski prvaci. Srbija nije dobro istrčala nijednu kontru, kad god bi osvojili loptu, nisu imali za to dovoljno kvalitete”, rekao je Bjelica u HRT-ovoj emisiji Qatara.

Komentator Anton Samovojska nakon prvih 45 minuta, kada je rezultat bio još 0:0, hvalio je igru Srbije, a kritizirao Richarlisona, koji je naposljetku zabio oba brazilska gola.



“Zato je izbornik Tite, a ne ja”, našalio se Samovojska.

Komentari