Odluka pala: Juventus Ronaldu mora isplatiti pravo bogatstvo, sve je povezano s koronom

Foto: Twitter - Screenshot

Talijanski sud donio je presudu u slučaju između Juventusa i Cristiana Ronalda, a vijest kaže da će Juventus morati platiti gotovo 10 milijuna eura svojoj bivšoj zvijezdi. Ronaldo je tužio klub zbog smanjenja plaće tijekom pandemije koronavirusa, tvrdeći da mu nisu isplaćene odgovarajuće naknade za sezonu 2020./21. Iako je Juventus tvrdio da je Ronaldo pristao na smanjenje plaće, sud je presudio u korist igrača.

Ova vijest osvjetljava sukob između jednog od najpoznatijih nogometaša svijeta i njegovog bivšeg kluba te pokazuje kako su pravni sporovi postali sve uobičajeniji u sportu, posebno u vezi s financijskim pitanjima tijekom pandemije.

Foto: Reuters/Carl Recine putem Gulivera

Dobit će značajan iznos

Sada Ronaldo, koji trenutačno igra za Al Nasr u Saudijskoj Arabiji, dobit će značajan iznos od svog bivšeg kluba, što dodatno ističe važnost ugovornih obaveza i transparentnosti u sportskim organizacijama.

Ovo nije prvi put da je Ronaldo u središtu medijske pažnje zbog pravnih pitanja, ali ovaj slučaj donosi novo svjetlo na dinamiku između igrača i klubova, posebno u kontekstu pandemijskih mjera i njihovog utjecaja na financijske aranžmane.



I Modrić i Kovačić promašili penale, Real svladao City i prošao u polufinale Lige prvaka

Komentari