OGROMNA TUGA U SUSJEDSTVU! Preminuo mladi reprezentativac (24), prijatelji se opraštaju u suzama: ‘Sanjali smo iste snove’

Foto: Instagram

U naselju Osenik kod Hadžića (BiH) dogodila se stravična prometna nesreća koja je odnijela život mladog hokejaškog reprezentativca Bosne i Hercegovine Amona Rakića (24).

Rakić je godinama bio važan igrač hokejaške reprezentacije te je sudjelovao na brojnim međunarodnim natjecanjima. Nesreća se dogodila u petak, 23. travnja, oko 16 sati i u njoj su sudjelovala dva automobila te Rakić koji se kretao na motociklu. Iz MUP-a Kantona Sarajevo potvrđeno je da je mladi hokejaš preminuo na mjestu nesreće.

Rakićevi prijatelji i suigrači iz hokejaške reprezentacije te ostali prijatelji i poznanici opraštaju se od njega putem društvenih mreža ističući njegovu veliku sportsku i ljudsku vrijednost. U emotivnom oproštaju Hokejaškog saveza BiH stoji kako su zahvalni što su imali priliku poznavati Rakića te dijeliti svlačionicu s njime.

https://www.facebook.com/HokejaskiSavezBH/posts/732804268731345



Rakiću su mnogi predviđali sjajnu karijeru u hokeju na ledu, no sudbina je bila jača.

“Krenuli smo kao maleni dječaci davne 2004-te. Dug je to brate bio put.. Našoj sreći nije bilo kraja kad smo postali reprezentativci Bosne i Hercegovine. Dijelili smo radost, sanjali iste snove, asistirali jedan drugom i uvijek govorili. RIVALSTVO NE MOŽE POKVARIT BRATSTVO. Uvijek si bio najbrži i srce ostavljao na ledu. Ti ćeš BRATE MOJ UVIJEK ŽIVJETI u mom srcu. Srest ćemo se na boljem mjestu.”, napisao je jedan od Rakićevih prijatelja putem facebooka.

Komentari