Ovo će itekako razljutiti Boyse! Ljubičić se oglasio iz Atene, pogledajte što je poručio

Foto: AEK/Facebook

Robert Ljubičić u srijedu je službeno postao igrač atenskog AEK-a koji će za njegove usluge Dinamu isplatiti 3,5 milijuna eura. U cijeli su dogovor uključeni i određeni bonusi po kojima bi ovo na kraju mogao ispasti posao težak pet milijuna eura.

Još smo u srijedu pisali o detaljima ponude, kao i bitnoj stavci po kojoj će AEK navedeni iznos od 3,5 milijuna eura platiti u jednoj rati do 30. lipnja 2024. godine. Hrvatski veznjak, kojeg smo često gledali i u ulozi lijevog beka, s AEK-om je potpisao ugovor do 2029. godine.

Može biti slika sljedećeg: 2 ljudi, osobe koje igraju nogomet, Ljudi igraju nogomet i tekst
Foto: AEK/Facebook

“Bio sam sretan kad sam saznao za interes tako velikog kluba poput AEK-a. Kad se takav klub zanima za tebe, onda znaš da si dobar igrač. Želio sam doći i samo sam tražio kojim ću letom stići ovdje. Jako sam ponosan i sretan što je ova priča zaključena”, rekao je Ljubičić.

Bila je to njegova prva reakcija za službene kanale kluba. Prisjetio se i europskih utakmica koje je kao član Dinama igrao protiv AEK-a. “AEK je bio jako težak protivnik. Bile su to dvije jako teške utakmice. Kad me AEK pozvao, znao sam kakav nogomet ovaj klub igra”, kazao je.



‘To je stadion koji ima puno energije’

“Odmah mi se svidio ovaj projekt, a poznajem i neke nogometaše iz momčadi. Već sam i bio na ovom stadionu. To je stadion koji ima puno energije. Znam da je jako teško osvojiti grčko prvenstvo i znam da je to glavni razlog zašto sam ovdje”, rekao je Robert.

“Ovo je vrlo dobra liga, a AEK je jedna od momčadi koje su uvijek favoriti za titulu. Želimo biti prvaci i mislim da momčad ima kvalitetu za to. Ponosan sam što sam ovdje i uvijek ću davati 100 posto za ovaj dres. I da, bit ćemo prvaci!”, poručio je Ljubičić, pišu Sportske novosti.

Boysi bjesne na upravu kluba: ‘Zar vas nije sram? Pa ništa vam nije sveto prokletnici’

Komentari