Ovo će zabrinuti izbornika Dalića! Budimir prevezen u bolnicu poslije ‘najgore izvedenog penala u povijesti La Lige’

GORAN MEHKEK/Cropix

Hrvatski reprezentativac Ante Budimir igra u sjajnoj formi, ali baš nema sreće.

Nekoliko tjedana nakon što je propustio reprezentativno okupljanje u ožujku ponovo će morati na pauzu, a da stvar bude gora za njega, zbog promašenog penala za Osasunu na utakmici protiv Valencije, vjerojatno će sprdnju na svoj račun morati slušati dok se ne oporavi.

Zašto? Zato što su ga u bolnicu otpravili poslije “jednog od najgore izvedenih penala u povijesti La Lige”. Nije naša konstatacija, tako ovaj potez Budimira u 97. minuti protiv Valencije nazivaju španjolske kolege.

Mnogi su ostali zbunjeni poslije njegove Panenke, ili pokušaja Panenke kako želite, a vjerujemo ni njemu nije bilo jasno što je pokušao učiniti. Zaletio se pa usred zaleta, čini se, promijenio mišljenje i potpuno zablokirao. Na koncu je traljavo opalio loptu koja je jedva došla do golmana. Njegov izraz lica poslije penala sve je rekao kako se osjeća…



“Toliko puta nas je razveselio ove sezone da mu možemo biti samo podrška u ovom trenutku“, rekao je njegov trener po završetku utakmice.

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Morao u bolnicu 

Da stvar bude gora po Budimira, na utakmici je zadobio udarac zbog kojeg je po završetku susreta morao biti prevezen u bolnicu. Ustanovili su mu tri polomljena rebra na desnoj strani tijela i neće ga biti neko vrijeme. Trebao bi se oporaviti do starta priprema za Euro, ali će vjerojatno ispasti iz sjajne golgeterske forme u kojoj je trenutačno.

Budmirov promašeni penal pogledajte OVDJE.

Težak udarac za Mamiće: Otkriveno koliko su ‘zaradili’ od transfera Modrića, Lovrena, da Silve…

Komentari