‘OVO JE ODGOVOR NA TRAČEVE’ Piksi pustio žene da se druže s reprezentativcima, o jednoj slici se priča

Foto: Twitter

Nakon propuštenih 3:1 i dolaska do ‘mršavog’ boda protiv Kameruna, a uoči ključne utakmice protiv Švicarske u borbi za drugi krug, priča se o teškoj atmosferi u taboru reprezentacije Srbije. Pri kraju prvog kruga Svjetskog prvenstva u Katru, srpske igrače čeka ‘napad’ na osminu finala, za što im treba pobjeda nad Švicarcima u petak navečer, a danas je u fokus došao navodni se*s skandal u taboru momčadi u kojoj je, kako se čini, izborniku Draganu Stojkoviću sve teže na klupi na ovom velikom natjecanju.

U priči u kojoj se spominje i tučnjava unutar momčadi za sada je puno nepoznanica, a službenih reakcija sa srpske strane nema. No, pojavila se jedna slika kojom iz tabora Srbije nastoje opovrgnuti da se odvija išta što bi ‘zapalilo vatru’.

O tome pišu mediji u Srbiji. Portal Mondo, tako, donosi tekst s naslovom: “Ovo je odgovor na sve tračeve”, a u njemu stoje što o ovoj priči imaju za poručiti Luka Jović i Nemanja Gudelj, koji su se snimili zajedno u dobroj atmosferi, a Luka Jović je fotografiju objavio u svojim pričama na Instagramu. Bila je tu i najava onoga što slijedi u utakmici odluke za Srbiju, piše Dnevno.hr

Sve misli okrenute Švicarcima
“Spremni za iduću”, napisao je Jović uz nekoliko ’emojija’ i označivanje Gudelja u svojoj objavi. Mislio je, dakako, na susret koji će u petak početi u osam navečer po našem vremenu. Poslije jednog osvojenog boda u prva dva kola, Srbiji protiv Švicarske nema izbora. Moraju pobijediti, a ako ne bude tri boda, Dragan Stojković će sa svojom momčadi ići kući.



U takvoj situaciji, igračima i izborniku ne treba da se još nešto dodatno ‘zapali’, no dogodilo se upravo to. S obzirom na sve, legendarni Piksi je vodeći svoju momčad odlučio malo opustiti atmosferu usred tjedna u kojem Srbija neće imati izbor u posljednjem kolu prvog kruga.

Izbornik Srbije pustio je žene i djevojke igrača da se druže s reprezentativcima kako bi time malo opustio atmosferu. Neke od njih javile su se objavama na društvenim mrežama, poput Sofije Milošević, zaručnice Luke Jovića, te Ane Rajković, supruge golmana Predraga Rajkovića koji je na ovom SP-u pričuva Vanji Milinković-Saviću na vratima.

Mondo je približio neke detalje tog druženja djevojaka i supruga s igračima, s detaljima koje možete pogledati – ovdje.

Prije toga, bile su tu i druge objave iz Katra, poput one koju je imala Sofija Milošević sa srpskom zastavom, sa stadiona u Dohi.

Ovo druženje s djevojkama, suprugama i djecom opustilo je atmosferu prije dana odluke za srpsku momčad, u kojoj, kako je ranije pred novinarima ustvrdio kapetan Dušan Tadić, nema loše atmosfere – bez obzira na stvari o kojima se priča i govori.

 

Komentari