Paparazzo Brozovića upleo u ljubavnu aferu, sada mora platiti odštetu: Iznos će neke iznenaditi

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Marcelo Brozović više ne živi i igra u Italiji, sada je u Saudijskoj Arabiji u dresu Al-Nassra, ali iz razdoblja u milanskom Interu pratila ga je i jedna priča u koju nije bio uključen svojom krivnjom. U ovom slučaju, krivac je bio talijanski novinar Fabrizio Corona koji je u 2019. u javnost pustio neistinu da je Brozović bio upleten u navodnu ljubavnu aferu, i to s Wandom Narom, u braku s Maurom Icardijem.

Corona je tvrdio da je Nara bila u ljubavnoj aferi s Brozovićem, a stvar se potom našla na sudu, s epilogom koji je došao određivanjem novčane kazne za talijanskog novinara. Što se Brozovića tiče, iznos koji je određen za odštetu u njegovu korist će neke iznenaditi jer nije velik. Radi se o 5.000 eura.

Pored toga, sud u Milanu je na završetku ovog postupka odredio i da Corona mora platiti po 7.500 eura argentinskom napadaču Icardiju i njegovoj supruzi Wandi, koje je zajedno s Brozovićem upleo u svoju neistinitu priču. Tu je i dodatna kazna za Coronu u iznosu od 1.500 eura, zbog klevete. Ovo sve je za Coronu bilo u stilu jednog njegovog nadimka, neki za njega kažu da je ‘kralj paparazza’, ali u ovoj situaciji je samog sebe navukao na tanak led.

Foto: Guliver Image

Tvrdio da brak Icardijevih puca

U toj, 2019. godini, Corona je u javnost pustio tekst čiji je naslov bio: “Mauro Icardi se razvodi od supruge. Wanda Nara je prevarila svog partnera s Marcelom Brozovićem”. Wanda Nara je zbog toga podnijela tužbu, a pritom se u svojem iskazu sudu preklani u Parizu izjasnila i kako je to utjecalo na karijeru Maura Icardija, o kojoj brine kao nogometna agentica.

Wanda je tvrdila da je njezin suprug zbog objave lažne informacije morao iz milanskog Intera, a karijeru je nakon toga nastavio u dresu Paris SG-a. Sada je u Turskoj, igra u dresu istanbulskog velikana Galatasaraya. Što se Brozovića tiče, odvjetnik koji ga je zastupao u ovom postupku kaže da priči još nije kraj.

Hrvatski rukometaši imaju novog izbornika, a evo i tko je on: ‘Imamo puno posla, a malo vremena’

“Zadovoljni smo osuđujućom presudom”, rekao je odvjetnik Danilo Buongiorno govoreći o raspletu ovog spora iz Brozovićevog kuta gledanja. Za Coronu je, pak, najavio nastavak postupka kojim bi se nadoknadila nanesena šteta iskusnom hrvatskom reprezentativcu.

Komentari