Perišić predstavljen na Poljudu: Samo zajedno možemo napraviti velike stvari

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Ono što se činilo kao daleka mogućnost ipak je postala stvarnost ovaj petak, kada je hrvatsku sportsku javnost Hajduk obavijestio kako je dogovorio dolazak Ivana Perišića iz Tottenhama na posudbu do kraja sezone i da će nakon toga ostati u klubu.

Prvi se novinarima obratio predsjednik Hajduka Luka Jakobušić, koji je ovom prigodom rekao:

“Započeli smo prije tri godine povratkom Lovre Kalinića, pa Marko Livaja, Nikola Kalinić, Danijel Subašić i sada vrhunac s Ivanom Perišićem. Ugovor o posudbi je do 30. lipnja. Ivan će igrati za jedan euro. Nema pritiska kad će se vratiti. Naš glavni cilj je sljedeća sezona. On će biti u Hajduku i sljedeće sezone. Dogovorili smo i bonuse za grupnu fazu europskih natjecanja. Dogovorili smo i za dva prijelazna roka, i u ljeto i u zimu se može napraviti transfer”, rekao je Jakobušić.

image
TOM DUBRAVEC Cropix

Problemi sa spavanjem



“Bilo je problema sa spavanjem. Hvala svima na dobrodošlici. Počeo sam trčati prije 10-15 dana. Sve je ok. Nadam se da ću što prije biti na terenu. Povratak bi mogao biti u travnju, ali ne znam točno kada. Pratimo svaki korak, nećemo žuriti. Idem u Beograd, tamo sam 80 posto rehabilitacije napravio s doktorom Milutinovićem koji me prati. Napredujemo dobro. Radimo svaki dan, cijeli dan. Krajem drugog mjeseca se vraćam u Split”, obavijestio je Ivan navijače Hajduka i dodao:

” Moramo biti najbolji u svemu, u radu i trčanju ako mislimo postići što želimo”, rekao je Perišić i kratko se osvrnuo na pritisak navijača prošli prijelazni rok: “Nije bilo ugodno, pretjerano je bilo sve, zbog djece i obitelji”, a o pritisku navijače Ivan je rekao:

“Tko je prošao San Siro, onda se ne boji nikakvog pritiska”, objasnio je novi igrač Hajduka Ivan Perišić.

– Mislim da imamo ekipu. Vidi se kroz zadnjih nekoliko utakmica i kroz publiku, puni su stadionu. Trebamo svakog igrača i navijača, samo zajedno možemo napraviti velike stvari, rekao je.

Stigla je i službena potvrda: Ivan Perišić vraća se u Hajduk, klub objavio priopćenje

Komentari