Perišić se oglasio nakon gorkog poraza od Dinama: Potezom nakon utakmice sve je oduševio

Foto: Ante Cizmic/Cropix

Ivan Perišić vratio se nakon teške ozljede koljena i debitirao za Hajduk. Na opće oduševljenje Poljuda zaigrao je protiv Dinama (0:1) u polufinalu Kupa.

Puno je toga riskirao, no na vlastito inzistiranje ušao je u igru i pokušao pomoći momčadi u posljednjih petnaestak minuta susreta, plus sudačka nadoknada. Nažalost, njegov povratak u hrvatski nogomet zasjenili su neredi poslije utakmice, ali pokazao je veliko srce.

Ivan Perišić debitirao za Hajduk
Foto: Instagram

Oduševio potezom nakon utakmice

Sve je oduševio potezom nakon utakmice, otišao je do Dinamove svlačionice i pozdravio igrače, a najduže se zadržao u razgovoru s Brunom Petkovićem.



Perišić se nakon debija oglasio na Instagramu, podijelio je nekoliko fotografija s poljudskog susreta protiv Dinama.

Ivan Perišić debitirao za Hajduk
Foto: Instagram

Stožer reprezentacije je zabrinut

Iako je stadion njegovim ulaskom proključao, nisu svi oduševljeni takvim razvojem događaja. Perišićev oporavak od teške ozljede prednjeg križnog ligamenta se detaljno prati i u stožeru reprezentacije, koja se boji da će Perišić s povratkom – požuriti.

Kako pišu 24 Sata, stožer nije najbolje reagirao na njegov ulazak u igru, “to je izvan pameti”, navodno su komentirali. A da stožer razmišlja na  taj način dao je naslutiti još ranije Zlatko Dalić. Ovako je govorio o Perišićevom povratku na teren po posljednjem okupljanju reprezentacije. “Ivan je u posljednjoj fazi oporavka. Treba biti oprezan”, govorio je.

Nakon utakmice ulazak Perišića u igru je pojasnio i trener Mislav Karoglan. On tvrdi kako je Perišić inzistirao ući. Poznavajući Perišićev mentalitet i profesionalizam, vjerojatno je oporavak pri kraju.

Jakobušić potvrdio ostavku Karoglana i komentirao nerede: ‘Ovako se ne voli klub’

Sad kada je Hajduku san o titulu manje-više ugašen (ako ne iznenađenje na Rujevici), nema ni potrebe za forsiranjem Perišića koji će klubu biti itekako potreban na ljeto.

Komentari