Pogledajte kako poznati trener pokušava namamiti Luku Modrića: ‘Dođi igrati za nas’

Screenshot:_X

Premda će ligaški susret Atletico Madrida i Reala ostati zapamćen po nekoliko za Madridiste spornih odluka, jedan detalj nam daje do znanja da Modrićevoj eri u “bijelom dresu” dolazi kraj.

Ove sezone Real na vrhu napada naslov prvaka države kako bi se osvetio Barceloni za prošlogodišnje osvajanje. Xavijeve trupe su u problemima, a to u ovom trenu najbolje iskorištava Girona koja je na drugoj poziciji, spremna postati apsolutni hit sezone u ligama petice.

S druge strane, uvijek je aktualan gradski derbi između Atletica i Reala, a posljednja utakmica u sklopu 23. kola La Lige donijela je zanimljiv detalj s gol-crte.

Era Luke Modrića dolazi svome kraju. Fantastični veznjak polako gubi svoje mjesto kod Ancelottija, trener se okreće mlađim igračima i za očekivati je da će ovoga ljeta napustiti klub.



Simeone pokušao ‘dovesti’ Luku u Atletico

To ne znači da za njega nema mjesta u vrhunskom klupskom nogometu. Taman još sezona ili dvije su mu ostale za konačni oproštaj od nogometa, a takav status je čini se odlučio iskoristiti Diego Simeone.

Modrić je ušao u igru u 72. minuti a trener Atletica je pokušao kroz šalu dozvati našeg reprezentativca. U Atletico naravno.

“Luka, Luka, Luka”, dozvao je Simeone Modrića tri puta, a kada ga je hrvatski veznjak ugledao uslijedila je zanimljiva poruka: “Dođi igrati za nas”. Simeone je sve rekao kroz smijeh, a Modrić mu nije ništa odgovorio.

Tri realistične opcije na ljeto

Luki preostaju tri opcije na ljeto. Novi ugovor s Realom, odlazak u MLS ligu ili pak Saudijsku Arabiju. Svaka od njih donosi golemi novac, nema Modrić problema pronaći novu sredinu samo je pitanje na koji način ćeli završiti svoju maestralnu karijeru.

Možda se sve okonča i ovoga ljeta. Pred Vatrenima je Europsko prvenstvo, možda se kapetan oprosti baš tamo, u Njemačkoj, po posljednjem sudačkom zvižduku.

Ancelotti: Osobno me pogađa kada ne dam igrati Modriću, zahvalan sam mu na svemu

Komentari