Cristiano Ronaldo i dalje je bez kluba: Portugalac ima samo jednu opciju

Twitter

Cristiano Ronaldo i dalje je bez kluba nakon što je uoči Svjetskog prvenstva raskinuo ugovor s Manchester Unitedom. Portugalac je nekoliko dana prije SP-a dao intervju engleskom novinaru Piersu Morganu u kojem je oštro kritizirao Manchester United koji mu je nakon toga otkazao suradnju.

Ronaldo je otišao na Svjetsko prvenstvo na kojem je s Portugalom ispao u četvrtfinalu od Maroka, a u nokaut fazi natjecanja sve utakmice započeo je na klupi. Portugalac se vratio kući gdje razmatra opcije za nastavak karijere. Pojavio se i u trening-centru Real Madrida, ali je Kraljevski klub uskoro objavio da Ronaldo samo trenira u Madridu. Kako tvrdi španjolski list As, Ronaldo ima samo jednu opciju.

“Nijedan europski klub nije ništa ponudio Ronaldu i jedina ponuda koju ima na stolu ona je saudijskog Al Nassra. Iako se pisalo da bi u tom klubu zarađivao 200 milijuna dolara po sezoni, njegova plaća bila bi bitno manja iako bi i dalje bila najveća na svijetu. Klub i igrač demantirali su da je išta potpisano, ali Saudijci su uvjereni da će dovesti Ronalda”, piše As.

Ronaldo bi za Al Nassr bio u startu besplatan jer bi došao kao slobodan igrač. Mediji u toj zemlji pišu da bi Portugalac trebao do Nove godine potpisati novi ugovor i postati novi igrač Al Nassra u kojemu mu je još ljetos oslobođen broj 7. Njega je nosio Uzbekistanac Jalolidin Mašaripov koji je umjesto broja 7 uzeo broj 77.



Komentari