Poznata golferica hrvatskih korijena fotografirala se potpuno gola u kadi i užarila internet: “Fotograf je sretan čovjek”

Foto: Twitter/Paige Spiranac

Paige Spiranac, vjerojatno najpoznatija golferica na svijetu, redovito milijune svojih pratitelja na društvenim mrežama uveseljava fotografijama i videozapisima u provokativnim izdanjima. Atraktivna Amerikanka hrvatskih korijena sada je otišla i korak dalje, fotografiravši se potpuno gola u kadi ispunjenoj lopticama za golf.

Spiranac je, naime, bila odabrana od strane LA Golfa kao zaštitno lice u promotivnoj kampanji posvećenoj najnovijoj seriji loptica za golf koje je navedena kompanija proizvela. Osim promocije, kalifornijska tvrtka na taj je način željela odati i počast legendarnoj australskoj golferici Jan Stephenson, koja je sličnu fotografiju snimila u osamdesetim godinama prošlog stoljeća i također izazvala pomutnju među svojim obožavateljima, pišu Sportske novosti.

Paige, međutim, nije samo pozirala za fotografije, nego je na društvenim mrežama objavljen i “behind the scene” video koji prikazuje kako se situacija razvijala na setu, s 30-godišnjakinjom, dakako, u glavnoj ulozi. Brojni europski mediji i golferska zajednica smatraju kako bi ovo mogla biti jedna od najvećih promocija za golf u posljednje vrijeme.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli LA GOLF (@lagolf)

 

“Fotograf je sretan čovjek”, “Ovo je nešto najbolje ikada”, “Woow, nevjerojatna si”, “Nikad nisam želio igrati golf kao sada”, “Zadivljujuće, tvoja najbolja objava do sada”, bili su samo od nekih komentara oduševljenih obožavatelja na Instagramu i Twitteru.

Spiranac je, inače, rođena u Wheat Ridgeu, u američkoj saveznoj državi Colorado, a njezin djed po očevoj strani u mladosti je iz Hrvatske preselio u SAD.

Komentari