Put prema medalji se komplicira: Evo što čeka Hrvatsku nakon teškog poraza od Mađara

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Hrvatska nije uspjela doći do pobjede u drugoj utakmici Svjetskog prvenstva u japanskoj Fukuoki. Pali su Barakude od Mađara 12:10 u drami drugog utakmice grupne faze,

Nakon pobjede protiv Argentine utakmica s Mađarskom bila je prioritet jer bi s mogućom pobjedom bili direktno u četvrtfinalu. Međutim, tamo je sada Mađarska, a nas čeka osminafinala.

Tamo će ih čekati trećeplasirana reprezentacija skupine D u kojoj se nalaze Španjolska, Srbija, Crna Gora i Južna Afrika, a na toj poziciji će se vrlo vjerojatno naći poraženi iz duela Srbije i Crne Gore.

Teži put
Ako prođemo, slijedi četvrtfinale u kojem će pobjednika utakmice C2 (Hrvatska) – D3 (Srbija ili Crna Gora) čekati najbolja reprezentacija skupine B, a to će biti Italija.



Mađarska je na čelu skupine s maksimalnih šest bodova, Hrvatska je druga s tri, dok su Japan i Argentina, koji će igrati međusobno kasnije u srijedu, bez bodova.

Barakude slijedeća utakmica očekuje u petak protiv domaćina Japana. Nezgodna reprezentacija, ali treba se dogoditi čudo da šokiraju prvaka Europe. Čuda se događaju, ali nadajmo se ne i u petak, piše Dnevno.hr.

Komentari