Real Gvardiola želi na ljeto, a Chelsea odmah: ‘Ancelotti bi mu u ovoj fazi karijere puno pomogao’

Foto: Tom Dubravec/Cropix

Joško Gvardiol u globalnom je smislu jedno od najvećih otkrića Svjetskog prvenstva u Kataru i sve ga se češće povezuje sa svjetskim velikanima, najviše s Chelseajem i Real Madridom, a ugledni talijanski novinar Gianluca Di Marzio kaže da su ta dva kluba već poslala ponude RB Leipzigu za 20-godišnjeg Hrvata.

“Znam da su Chelsea i Real Madrid najzainteresiraniji za njega, već su i poslali ponude, ali vrijednost mu je porasla u nebo zahvaljujući izvedbama na Svjetskom prvenstvu”, rekao je novinar Sky Sporta i dobro obaviješteni insajder u intervjuu za nizozemski Soccernews.

“Kod Ancelottija bi profitirao”
Dodao je da bi ga Real volio dovesti na kraju sezone, a Chelsea već u siječnju te rekao da smatra da bi Madrid za njega bio bolja opcija: “Ne samo zato što je to Real Madrid nego i zbog Carla Ancelottija. On ga može učiniti boljim. Ancelotti zna puno o obrani i Gvardiolu bi u ovoj fazi karijere bio od velike pomoći.”

Gvardiol je nedavno produljio ugovor s Leipzigom do 2027., a njemački klub navodno je prije SP-a odbijao ponude manje od 100 milijuna eura. U Kataru mu je vrijednost još porasla, a Gazzetta dello Sport objavila je da je Manchester City spreman za mladu hrvatsku zvijezdu ponuditi čak 130 milijuna. Podsjetimo, 20% transfera ide Dinamu zbog klauzule prilikom prodaje u Leipzig.



 

Komentari