Real pregazio Barcelonu, Benzema zvijezda susreta

Foto: Twitter

Nogometaši Real Madrida pregazili su Barcelonu u uzvratnoj utakmici, nadoknadili zaostatak i otišli u finale Kupa kralja.

Nogometaši Real Madrida pobijedili su Barcelonu 4:0 na Nou Campu u uzvratnoj utakmici polufinala Kupa kralja te s ukupnih 4:1 izborili finale protiv Osasune.

Kraljevski klub vratio se u susret do poluvremena, a taman u završnici prvog dijela Vinicius Junior pogodio je za 0:1 na asistenciju Karima Benzeme i nadoknadio deficit iz prve utakmice, ali francuska legenda tek se zagrijavala.

Svoj prvi gol na susretu zabio je u 50. minuti na asistenciju Luke Modrića, drugi je dodao osam minuta kasnije iz penala, a svoj prvi hat-trick u 43. nastupu protiv Katalonskog diva potvrdio je u 80. minuti, prenosi Gol.hr.



Kapetan hrvatske reprezentacija Luka Modrić odigrao je još jednu dojmljivu predstavu, a u 50. minuti je asistirao francuskom napadaču za drugi gol na utakmici.

Real u svom 40. finalu Kupa

Real Madrid će u svom 40. finalu, a do sada je slavio 19. puta, 6. svibnja na stadionu La Cartuja u Sevilli igrati protiv Osasune koja je u polufinalu bila bolja od Athletico Bilbaoa.

Bio je to već peti “El Clasico” ove sezone i posljednja prilika “Kraljevskog kluba” da ostane u borbi za neki domaći trofej. Barca u prvenstvu ima 12 bodova prednosti, a već je osvojila španjolski Superkup.

U prvom međusobnom susretu ove sezone, u listopadu prošle godine Real je u prvenstvu slavio sa 3-1, no Barca je u siječanjskom finalu Superkupa uzvratila s istim rezultatom. U prvom susretu polufinala španjolskog Kupa kralja Barcelona je početkom ožujka na Santiago Bernabeu pobijedila Real Madrid sa 1-0, a potom i u prvenstvu sa 2-1. No, Real je uzvratio u večerašnjem polufinalnom uzvratu.

 

Komentari