Real se ipak predomislio oko hrvatskog maestra, evo kakva mu je sudbina

Foto: Twitter

Luka Modrić je nezadovoljan. Nekoć prva violina veznog reda u Real Madridu danas je tek jedna od opcija s klupe, što se njemu u 39. godini života nikako ne sviđa. I to s pravom.

Premda je Luka već u poznim godinama kada govorimo o profesionalnom nogometu, partije koje pruža u Bijelom dresu su živi dokaz kako je Modrić sve samo ne “gotov” sa majstorijama u La Ligi i Ligi prvaka.

Posljednju čaroliju smo nedavno vidjeli u prvenstvu. Luka je ušao kao zamjena protiv žilave Seville koja je ljubomorno čuvala 0:0. Ni Bellingham ni Vinicius nisu uspjeli svladati Andalužane, trebao im je Modrić koji je preuzeo odgovornost i pogodio.

Fantastičan udarac, pravi dalekometni projektil kakav je uostalom zabio i Argentini, natjerao je vodstvo madridskog kluba da opet razmisli o svom Maestru. Iako mu ovo ljeto ističe ugovor uz spremnu ponudu iz Saudijske Arabije, Florentino Perez ne želi odustati.



Foto: Facebook / Luka Modrić

Kapetan Vatrenih i još dvojica će dobiti nove ugovore

Kako piše uglavnom pouzdana Marca, “Real Madrid će ponuditi Nachu, Lucasu Vazquezu i Luki Modriću ugovor za još jednu sezonu s Realom”, stoji tako u priopćenju.

Jedno je sigurno, Luka će dobiti vrlo unosne ponude ovoga ljeta, što iz Madrida, što s Bliskog istoka. Novac Madriđanima nije problem, ali netko od igrača mora otići. Dođe li Mbappe nastat će gužva, vidjet ćemo hoće li Modrić imati mjesta u svlačionici do ljeta 2025. godine.

Luka Modrić dobio još jednu nagradu: Proglašen je nogometnim herojem

Komentari