Riječani pred Dinamo poručili: Napravit ćemo sve da Jakirović odavde ode poražen i tužan

Foto: Instagram

Rijeka i Dinamo u nedjelju od 19 sati na stadionu Rujevica u Rijeci igraju derbi 15. kola Supersport HNL-a. Rijeka trenutno zaostaje tri boda za vodećim Hajdukom i ima četiri boda više od Dinama na trećem mjestu pa će za obje momčadi ovo biti utakmica izrazito velikog uloga, prenosi Index.hr.

Osim toga, Sergej Jakirović se prvi put vraća na Rujevicu otkako je naprasno napustio klub prije uzvrata s Lilleom u play-offu Lige prvaka i preuzeo Dinamo. U tom tonu je i najavljena utakmica, komentirali su je na presici trener Rijeke Željko Sopić i stoper Matej Mitrović.

“Svi su spremni za utakmicu u kojoj mi idemo dati sve od sebe da protiv najbolje hrvatske momčadi na rasprodanoj Rujevici osvojimo tri boda. Da, po meni je Dinamo najskuplja i najbolja momčad lige. Ipak, kako sam i najavio, mi ćemo taj Dinamo napasti. Onaj tko se protiv Dinama povuče dobije gol ili golove. Dakle, nemamo izbora nego dignuti linije visoko i ne dati im blizu gola”, rekao je Sopić, a komentar je dao i Mitrović:

“Jakirović je puno dobroga napravio dok je bio tu, ali u nedjelju će biti na suprotnoj strani. Napravit ćemo baš sve što možemo da s Rujevice ode poražen i tužan.”



Komentari