Samovojska: Ronalda se može mrziti ili voljeti, ali on je veličanstven nogometaš

Dvoboj u Bergamu završio je 2:2, a ponovno je s dva pogotka oduševio Cristiano Ronaldo.

– Ronaldo je uistinu nevjerojatan. Njega se može mrziti ili voljeti, ili što god govoriti o njemu, ali jedna stvar je definitivna – on je veličanstven nogometaš, što dokazuje i u 38. godinu, spreman je kao da ima 23. godine. Nevjerojatno je kakve pogotke on zabija. Došao je do brojke od 139 golova u Ligi prvaka, a na drugom mjestu je Lionel Messi s 123, onda slijedi Lewandowski s 81, rekao je Samovojska.

Iako Ronaldo blista, kritizirao je HRT-ovoj dvojac jednog njegovog suigrača Paula Pogbu.

– Pogba ne igra fazu obrane, njegov govor tijela iritira, Pašalić je kretnjom otvorio prostor za Iličića, a Pogba igra poluaktivno tu obranu dugo vremena, vrhunski igrač, ali kao da mu se ne da, ustvrdio je Carević.



– Iste poruke rekao je Scholes nakon jučerašnje utakmice, istaknuo je bahatost i neodgovornost u obrani. Pogba nije više ni blizu igrača koji je bio u Juventusu, nije ni blizu onog Pogbe koji je 2018. bio sjajan za Francusku na Svjetskom prvenstvu, dodao je Samovojska.

Carević je komentirao sjajnu akciju Uniteda za prvi pogodak.

– Ne može se obrani Atalante ništa prigovoriti, odigrano je briljantno, Ronaldo je ušao na povratnu loptu i zabio, izgleda jednostavno, ali nije. Vidi se da se Fernandes i on znaju iz reprezentacije.

Samovojska je komentirao strijelca drugog gola Atalante Duvana Zapatu.

– On je “grdosija”, mnogo momčadi imaju takve centrafore, a to se dugo nije vidjelo. Imamo Lukakua, Zapatu, Antonija, Hallera, Haalanda, sve su to tipovi igrača koji mnogi primiti loptu, ograditi loptu i pričekati suigrače da dođu.

– Sličan je profilu igrača kao što je Lukaku, on ulazi u dubinu, i tad je nezaustavljiv. Ima i leđnu tehniku, ali najvrjednija je njegova moć kada dobije loptu i bude u naletu, dodao je o Zapati Carević.

Komentari