Sergej Jakirović odredio je kapetane svoje momčadi, situacija se promijenila

Foto: Facebook

Dinamov trener Sergej Jakirović odredio je kapetane svoje momčadi. Na početku njegovog mandata u zagrebačkom klubu to je bio Bruno Petković, no povratkom Arijana Ademija situacija se promijenila.

“Bruno je rekao: samo je jedan kapetan. Petković, Ristovski i Mišić su za mene produžene ruke. A također i Dino Perić, koji je tu već pet godina. Ali kad je na terenu, Ademi će biti kapetan. Kad njega neće biti, Bruno nastavlja nositi kapetansku traku”, rekao je Jakirović za Sportske novosti.

Podsjetimo, šest mjeseci nakon što je za milijun eura otišao u Beijing Guoan, 32-godišnji Arijan Ademi vratio se u Dinamo. Legendarni kapetan ponovno je u Maksimiru nakon dugih pregovora s Kinezima koji su nekoliko puta mijenjali uvjete, ali su u zadnji trenutak popustili.

Ademi će ponovno nositi broj 5 i kapetansku traku
Ademi je potpisao ugovor na tri godine, a nosit će broj 5 koji je Dinamo umirovio nakon njegova odlaska, ali ga je sad ponovno vratio u svlačionicu. Sada će ponovno biti i kapetan Modrih. “Povratak u Dinamo, iz moje perspektive, nikad nije bio upitan.



Nisam očekivao da će se dogoditi tako brzo, ali eto, stvari su se tako posložile. Cijelo vrijeme sam iz Kine pratio svaku utakmicu, svaku vijest vezanu uz svoj voljeni klub, tako da sam presretan ovim epilogom”, rekao je Ademi po povratku u klub.

Komentari