Sergej Jakirović oduševio navijače potezom kakvog ne viđamo često: ‘Samo jako šefe i stojimo uz tebe’

Foto: Instagram

Dinamo se vratio na pobjedničke staze domaćom 3:0 pobjedom nad Istrom, a nakon utakmice na društvenim mrežama oglasio se trener Sergej Jakirović.

“Dragi navijači, iza nas je teških sedam dana. Nažalost, mnoge od vas smo razočarali u dvije utakmice. Bilo je izrazito važno danas ne dopustiti da nas vode emocije i hladne glave osvojiti nova tri boda. Na tome iskreno čestitam svojim igračima! Znam koliko su patili u proteklom periodu”, počeo je Jakirović.

Kao kapetan broda, prvi sam preuzeo odgovornost za poraze u proteklom tjednu, dodao je.

“U životu sa svime dolaze prava i obveze. Moja obveza je pobjednički, šampionski Dinamo. Ovdje je misija samo jedna i toga sam svjestan. Želim vam svima poručiti kako unatoč svim teškim padovima, moramo ustati i vratiti Dinamo tamo gdje pripada. Večeras smo napravili prvi korak na tom putu. Za nas sada nema odmora. Čeka nas temeljita analiza i predan rad kako bismo ispravili sve ono što nije bilo dobro. Naša odgovornost nije samo Dinamo danas, nego i Dinamo sutra. Hvala vam na privrženosti Dinamu, i naravno – nema predaje!”, objavio je Jakirović na Instagramu.



Oduševio navijače
“Kakva trenerčina, samo jako šefe i stojimo uz tebe”, “samo jako treneru, svaka čast na iskrenosti i hrabrosti”, “gospodin prije svega! Samo jako Profa!”, “nikakve priče o ostavci više, idemo dalje zajedno! Nema predaje!”, pisali su mu u komentarima.

Komentari