Sjajna Zrinka Ljutić ostvarila još jedan fantastičan rezultat

Foto: GuliverImage/AP Photo/Giovanni Maria Pizzato

U austrijskom Lienzu vozio se peti veleslalom sezone, a do svoje prve pobjede u toj disciplini ove sezone nakon tri treća mjesta stigla je čudesna Mikaela Shiffrin.

Amerikanka je bila i prva nakon prve vožnje te je i drugoj samo potvrdila veliku prednost koju je stekla u prvoj. Bila joj je ovo već 92. pobjeda u karijeri, a rekla je da se nada velikoj brojci 100 ove sezone.

Foto: Instagram

Dobar rezultat ostvarila je i naša Zrinka Ljutić. Mlada Hrvatica završila je 10. te se pomakla za pet mjesta u odnosu na prvu. Ljutić je u svim veleslalomima ove sezone završila u top 15.

Sutra slalom
Osim Shiffrin na postolju je završila i Talijanska Brignone koja je za pobjednicom zaostala 38 stotinki, a treća je bila iskusna Sara Hector s 45 stotinki iza Amerikanke.



Danas se vozio i muški spust u Bormiu. Do pobjede je stigao Francuz Sarrazin. Iza njega je bio najbolji skijaš današnjice Odermatt. Kanađanin Alexandar završio je kao treći.

Predivne vijesti! Lovre Kalinić i supruga dobili treće dijete: Čestitke pristižu sa svih strana

Sutra je na rasporedu ženski slalom gdje se ponovno možemo nadati velikim ostvarenjima Zrinke te Leone Popović koja je i danas trebala nastupati, ali na kraju nije. Slalom je na rasporedu u 10 sati.

 

Komentari