Skender nakon debija na klupi Širokog: “Prikazano zaslužuje prolaznu ocjenu, ali moramo više kreirati prema naprijed”

Foto: Antonio Slišković

Nogometaši Širokog Brijega s minimalnih 1:0 pobijedili su GOŠK na glavnom terenu kampa Musa-Karačić u prvoj utakmici zimskih priprema, a svoj komentar nakon debija na klupi Plavo-bijelih dao je i novi trener Dino Skender, piše Korner365.

“S obzirom na to da je ovo prvi tjedan priprema i da smo tek ušli u proces rada, možemo biti zadovoljni. Zaokružili smo uvodni tjedan rada kvalitetnom provjerom i podijelili minutažu na dva sastava po poluvrijeme. Želio sam odmah vidjeti reakciju igrača na novi sustav rada i stil igre. Mogu biti zadovoljan pristupom igrača”, kazao je trener Širokog Brijega Dino Skender nakon prve pripremne utakmice i zatim se detaljnije osvrnuo na viđeno.

Ocijenio je da se napadački dio igre mora popraviti.

“Dosta dobro smo stajali na terenu u prvom poluvremenu, osobito u prvih pola sata. Nametnuli smo dobar intenzitet igre, imali posjed i stvarali pritisak kvalitetnom suparniku, ali bez izrazitih prilika. U nastavku je i novih 11 igrača dosta dobro reagiralo, brzo su nametnuli ritam, postigli smo pogodak i zasluženo pobijedili. Odradili smo trkački dobru utakmicu. Prikazano zaslužuje prolaznu ocjenu, ali moramo više kreirati prema naprijed”, dodao je Skender.



Komentari