ŠOK U PARIZU! Sezona gotova za Neymara, mora na operaciju

Foto: Facebook

Brazilska nogometna zvijezda Neymar morat će na operaciju desnog gležnja zbog čega će pauzirati tri do četiri mjeseca, objavio je francuski nogometni prvak Paris St. Germain.

– Neymar Jr pretrpio je nekoliko slučajava nestabilnosti u desnom gležnju posljednjih godina. Nakon njegovog posljednjeg istegnuća medicinsko osoblje PSG-a preporučilo je operaciju ligamenata kako bi se izbjegao veliki rizik od ponovnog uganuća. Svi konzultirani stručnjaci potvrdili su ovu nužnost, objavio je PSG.

Brazilski majstor se ozlijedio 19. veljače u ligaškom ogledu protiv Lillea.

– Operacija će biti obavljena sljedećih nekoliko dana u bolnici u Dohi, a trebat će mu tri do četiri mjeseca prije nego što se može vratiti treninzima s momčadi, dodali su s Parka prinčeva.



To znači da je za 31-godišnjeg Neymara ova sezona završila. Francusko prvenstvo naime, završava 3. lipnja, a sedam dana kasnije je finale Lige prvaka. No, za pariški sastav još je dug i neizvjestan put do mogućeg finala u Istanbulu.

PSG u srijedu očekuje uzvratni susret osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna u Munchenu. U prvom susretu Bayern je u Parizu slavio sa 1-0.

Komentari